ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ - ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΠΑΤΡΑ - DIRTY DANCING - ΜΑΘΗ

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΠΑΤΡΑ - DIRTY DANCING - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΠΑΤΡΑ - ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ - ΜΠΑΛΕΤΟ - ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

Διεύθυνση - ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ Διεύθυνση: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 77 Τ.Κ. - ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ Τ.Κ.: 26221
Περιοχή - ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ Περιοχή: Πάτρα Κατηγορία - ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ Κατηγορία: ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ
Τηλέφωνο - ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ Τηλέφωνο: 2610222809 Fax - ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ Fax: 2610222809
Κινητό - ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ Κινητό: - E-mail - ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ E-mail: dirtydancingpatras@yahoo.gr
Υπεύθυνος - ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ Υπεύθυνος: ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ Ιστοσελίδα:
Η Σχολή χορού ‘’Dirty Dancing’’ Ελένη Β. Ανδριοπούλου ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2004 και έκτοτε συνεχίζει για επτά συναπτά έτη την δημιουργική της πορεία στον χώρο της τέχνης του χορού με κύριο γνώμονα την αγάπη της για τον χορό και την καλλιτεχνική δημιουργία. Διοργανώνει σεμινάρια τα οποία συνοδεύονται από αντίστοιχες χορευτικές παραστάσεις όπως και έπραξε το 2005 και στις 20 & 21 Νοεμβρίου 2010 (Διήμερο σεμινάριο Oriental& Oriental Dance Showσε συνεργ...
Επισκέπτες: 20237

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΠΑΤΡΑ - DIRTY DANCING - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΠΑΤΡΑ - ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ - ΜΠΑΛΕΤΟ - ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΠΑΤΡΑ - DIRTY DANCING - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΠΑΤΡΑ - ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ - ΜΠΑΛΕΤΟ - ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

Η Σχολή χορού ‘’Dirty Dancing’’ Ελένη Β. Ανδριοπούλου ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2004 και έκτοτε συνεχίζει για επτά συναπτά έτη την δημιουργική της πορεία στον χώρο της τέχνης του χορού με κύριο γνώμονα την αγάπη της για τον χορό και την καλλιτεχνική δημιουργία.

Διοργανώνει σεμινάρια τα οποία συνοδεύονται από αντίστοιχες χορευτικές παραστάσεις όπως και έπραξε το 2005 και στις 20 & 21 Νοεμβρίου 2010 (Διήμερο σεμινάριο Oriental& Oriental Dance Showσε συνεργασία με Horrus– Oriental Dance Theatre Company.

Κάνει αισθητή την παρουσία της στην Έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού το 2010. Σ’ένα τόσο μεγάλο γεγονός της πόλης, όπως είναι το Πατρινό Καρναβάλι, η σχολή ανέλαβε την καλλιτεχνική επιμέλεια με παρουσίαση χορευτικών της show. Επίσης κάθε χρόνο στα πλαίσια των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Πατρέων συμμετέχει στις χορευτικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο πατάρι της Πλατείας Γεωργίου παρουσιάζοντας χορογραφίες της.

Καθώς συμμετέχει σε αθλητικούς αγώνες πλαισιώνοντάς τους χορευτικά όπως στις 18 & 19 Δεκεμβρίου 2010, στον Φιλανθρωπικό Αγώνα Καλαθοσφαίρισης Ατόμων με αμαξίδιο (Α.Μ.Ε.Α) στο κλειστό γήπεδο Ροιτίκων Πατρών και στις 08 Μαίου 2011, στον Τελικό Πρωταθλήματος για άνοδο στην Α’ Εθνική κατηγορία {Παναιτωλικός vsΔιαγόρα} στο Γήπεδο Γ. Φ. Σ Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Μετρά στο ενεργητικό της πλήθος δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων. Πολλοί εκ των μαθητών της σχολής διαπρέπουν σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Χαρακτηριστικά ο GoguaΙάκωβος,ο οποίος συμμετείχε στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovisionτο 2010 πλαισιώνοντας χορευτικά και φωνητικά τον Γιώργο Αλκαίο. Όπως και το 2011 στον ίδιο διαγωνισμό συμμετείχε δάσκαλος της σχολής, ο Μάνος Δαβαρίας, πλαισιώνοντας χορευτικά τον Λούκας Γιώρκας & τον StereoMike, αλλά και πολλοί μαθητές που συμμετέχουν σε εγχώριους διαγωνισμούς πανελλαδικής εμβέλειας (Τηλεοπτικά show).

Κάθε χορευτική χρονιά επισφραγίζεται με την καθιερωμένη καλοκαιρινή της παράσταση με την συμμετοχή όλων των μαθητών και μαθητριών της σχολής μέσα σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα και σε ένα εορταστικό κλίμα.

Η Σχολή με βασικό άξονά της την ανάπτυξη των υπηρεσιών της, την πρωτοπορία και πρωτοτυπία έχει ως σκοπό την βαθύτερη επαφή με κάθε είδους πολιτιστική και καλλιτεχνική δραστηριότητα.